Klantenservice

Levertijd

Uw bestelling zal in de regel binnen 2 à 3 werkdagen worden verzonden. Wij verzenden van woensdag- zaterdag tijdens winkel openingsdagen. Indien een bestelling niet binnen 2-3 werkdagen verzonden kan worden omdat deze niet voorradig is, dan nemen wij contact met u op en afspraken gemaakt omtrent aangepaste levertijd.

Verzendkosten

Wij versturen de bestellingen via pakketpost van Post.nl/Myparcel. De verzendkosten bedragen:

€ 4,99
Gratis verzending vanaf 50 euro

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons veilig betalen via iDeal, Afterpay of een handmatige overschrijving via uw eigen bank. Zodra wij het aankoopbedrag hebben ontvangen, versturen wij de bestelling binnen 2 à 3 werkdagen.
Betalen bij afhalen is ook mogelijk, kies dan voor de optie: Betalen bij afhalen in het betaalproces.

Overmaken

Indien u kiest voor Vooraf Overmaken, dient u de bestelling te doen en voor deze optie te kiezen. Nadat u de bestelling heeft gedaan, kunt u het bedrag overmaken naar rekeningnummer NL26RABO0342319086 t.n.v. Sweetwear. Vermeld als omschrijving het bestelnummer dat u van ons ontvangt bij de orderbevestiging. Houd rekening met een overschrijvingsperiode van ongeveer 3 werkdagen. Zodra het totaalbedrag op de rekening is bijgeschreven gaat de order in verwerking en wordt het artikel binnen 2 à 3 dagen aan u toegezonden.

Retourneren

Niet tevreden? Producten van Sweetwear kunnen worden geretourneerd. Stuur ons binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren. Zodra wij de order retour ontvangen hebben, storten wij u het aankoopbedrag plus de verzendkosten terug. De retourkosten zijn voor uw rekening. Het spreekt voor zich dat de artikelen ongedragen en onbeschadigd dienen te zijn en in de originele verpakking teruggestuurd worden. 

Vernieuwen
© 2020 - 2023 Sweetwear | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel